Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ki hogyan tanul otthon magánta...

Ki hogyan tanul otthon magántanulóként?

Figyelt kérdés
Szeretném ha tippeket írnátok, hogy ti otthon hogyan tanultok, hanyadik osztályba jártok és milyen magántanulónak lenni? Én már az vagyok,de jól jönnének a tippek :) köszike
2010. okt. 31. 11:40
 1/2 anonim válasza:
Szia,én 2 évig voltam magántanuló,de nem érte meg.Nagyon ellustultam a két év alatt és a vizsgák sem sikerültek olyan jól,amennyire szerettem volna.Az utolsó percre hagytam mindent a lustaságom miatt.Akkor az átlagom 4 egész volt,most hogy visszajöttem nappaliba már 4,4 felett van.Ráadásul alig volt kapcsolatom az emberekkel és mára nincs egy barátom se.
2010. nov. 7. 12:33
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi hogy megosztottad velem! Sajnos szerintem én is Lusta vagyok.. csak tudod én pánikbeteg vagyok és ez volt az egyetlen megoldás a problémámra.

Köszi :)

2010. nov. 7. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!