ÁOK-ra megyek,tartsam meg a gimis biológia/kémia tankönyveimet ismételni,vagy felesleges?
Milyen könyvekből tanultál?
Hogy sikerült az érettségi, meg a felvételi (szóbeli), egyébként?
Nekem lassan 10 éve megvannak… orvosira mentem, aztán otthagytam, a másik egyetemhez több pont kellett, így újraérettségiztem bioszból is és kémiából is. Örülök, hogy ott porosodott még pár évig a polcomon.
Azóta csak a kémia maradt meg (Villányi féle), de az is csak azért mert annak köszönhettem a jó eredményemet, és emiatt a szívemhez nőtt.
Talán még a mozaikos könyvek is megvannak bioszból… bár azok már akkor is hibásak voltak, amikor először érettségiztem, de a képek miatt azt is megtartottam… ki tudja mire kellhet még…
Mondjuk lehet kitalálod, hogy korrepetálsz valakit, akkor nem árt, ha megvannak.
szia 3/5!!
kémiából Lénárt Gergely tanfolyamával készültem, próbáltam villányi könyveiből tanulni előtte de nekem megfoghatatlan volt. A kémia 87% lett.
bioszbol mozaikos könyvekből tanultam,79% lett, tulajdonképpen nem készültem rá különösebben, meg is látszik 😅
egyetemi szobelire jövő héten megyek Debrecenbe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!