Nem valami jó a helyes írásom nem vagyok jó matekból illetve történelmet és biológiát nem is tanultam viszont 11 osztályom megvan mennyi idő mire megtanulom ezeket felnőttként sikerülhet?
Figyelt kérdés
jún. 5. 13:40
2/4 anonim válasza:
Mármint szeretnél leérettségizni? Vagy miért kezdenél most el ilyesmit tanulni?
3/4 anonim válasza:
Hàt figyelj, én is így voltam. Csak érettségi utàn pàr évvel. Azóta jogot végeztem felnőttként és dolgozok benne pàr éve. Nem vagyok gazdag, de ha kell valami, akkor nem kell elgondolkoznom azon, hogy megengedhetem-e magamnak. Minimàlbért alig meghaladó Call Center melóból "törten ki". Matekot nehéz megtanulni egyedül. Azt még most is gyűröm valamilyen szinten. Viszont ha minden nap foglalkozol vele, jobb lesz.
4/4 SZTANN válasza:
Kérdés, mi a célod: érettségit, továbbtanulást tervezel? Semmi sem elérhetetlen.
MINDENT meg lehet tanulni felnőttként is. Nem könnyű, de ha igazán akarod, sikerülni fog. Jobb valamilyen segítséget szerezni hozzá, magántanárt vagy iskolát, de ma már a legtöbb ismeret simán megvan a neten. Készíts egy tervet, mikor mit akarsz nagyon komolyan megvalósítani, és igyekezz! Naponta foglalkozz vele, oldj meg feladatokat, tűzz ki magadnak apró célokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!