Ez tényleg így helyes az iskola részéről?
Szerintük igen, amúgy meg nem.
Az iskola nem kötelezhet tanórán kívüli dolgokra.
Felnyomod az iskolát a tankerületnél, vagy egyháznál vagy alapítvány veuetőjénél. Aztán lesz valami. Esetleg a médiát is belebegtetheted.
Van igazolásod és ha mégis igazolatlanod van akkor nyert ügyed van.
Nem, nem az.
Egyébként tévedés, hogy az osztálykirándulás iskolán kívüli dolog: a tanterv része. Ilyenkor elvileg be lehetne menni az iskolába helyette, ott pedig más pedagógus társaságában tölti a napot.
Ha ez egy ótvar iskola (pl Jerikó gimi) akkor váltani kell. Nagyon megszívatni nem tudnak.
Kérd őket hogy mutassák meg a jogszabályt ami alapján fizetned kéne.
Off: Én erősen kamunak érzem a kérdést.
Én nem hiszem, hogy kamu kérdés, aki ezt feltételezi, az gondoljon már bele, hogy mi értelme van valakinek regényt írni, időt pazarolni egy anonim oldalon, hogy kiírjon ilyen kamut. Vannak kamukérdések, csak azok nem ilyenek. Meg sajna tényleg vannak ennyire nyomorult iskolát és igazgatók.
Én is váltanék egyébként, ha ez gimi, ha meg végzés előtti évbe vagy, simán átmennék estire is, és akkor nem kell egyébként sem sok felesleges baromságot tanulni még érettségi előtt is.
Sőt, én elgondolkodnék előtte még egy jogi meghurcoláson is, ha tényleg ezt csinálták így, ahogy írtad. Egy perrel megkínálnám őket, aztán lehet kicsit remegne a s.ggük. Te viszed az orvosi igazolásodat bizonyítékként, meg az ellenőrződ (vagy nemtom papír alapon van-e még, ha nincs akkor kinyomtatott krétás ellenörző), és mutatod, hogy igazolatlant és igazgatóit adott orvosi igazolás ellenére, és köteleztek egy fizetős kiránduláson való részvételre. Meg egyébként hozzátehetet, hogy osztálypénzt is szednek, amit nem lehet hivatalosan (hiába csinálja szinte mindenki, sztem jogilag hivatkozhatsz rá, hogy törvénytelen). XD
"aki ezt feltételezi, az gondoljon már bele, hogy mi értelme van valakinek regényt írni, időt pazarolni egy anonim oldalon, hogy kiírjon ilyen kamut"
. Én ennél sokkal hosszabb szöveget olvastam már itt az oldalon kérdésként feltéve, amiről kiderült, hogy egy több évvel ezelőtti, interneten is fellelhető eset magyar fordítása volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!