40 tétel 5 nap alatt?

Figyelt kérdés
Haliho! Azert irok mert utso pillanatra hagytam a tanulast ismet, 5 napom van 40 magyar tetelre es azt szeretnem kerdezni, hogy akik hasonlo cipoben jartatok mint en mennyire latjatok lehetetlennek, hogy maxos szobelit produkaljak irodalombol es nyelvtanbol?🤗 Azt hozzatennem hogy evkozben az osszes tetelt megtanultam, kotelezoket elolvastam, feleltem, de mar full elfelejtettem a nagy reszet, irasbelim viszont 5-os lett. Illetve tori szobelire is 6 nap alatt vagtam be 400 oldalt es kb 40 ponttal szamolok. Ja es francia szobelim is lesz mellette bar az szerintem laza. Mit gondoltok?😁

jún. 21. 18:29
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
ev kozben*☺️☺️
jún. 21. 18:32
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha már egyszer megtanultad rendesen és most csak ismételni kell, akkor van rá esély.
jún. 21. 18:45
 3/13 anonim ***** válasza:

Töri emelt szóbelire bevágtál 400 oldalt hat nap alatt?

Hova készülsz egyetemre?

jún. 21. 19:40
 4/13 anonim ***** válasza:
65%

Nekem egyetemen volt olyan vizsgám, hogy egy napot tanultam rá, de 4-essel átmentem. XD

Pedig az szivatós tanár volt.

jún. 21. 19:44
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Hát persze, itt mindenki zseni:)
jún. 21. 19:45
 6/13 anonim ***** válasza:
76%
Egyetértek a 2-essel, ha most úgy is érzed, hogy elfelejtetted, szépen elő fog az jönni. Olvass át mindent, aztán fókuszálj arra, ami nehezebben megy. Én is hasonló voltam, viszonylag gyorsan kellett bevágnom a magyar tételeimet személyes okokból kifolyólag, mégis sikerült egy max pontos szóbeli, mert 4 év alatt rendszeresen és figyelmesen tanultam. Ess neki :)
jún. 22. 01:24
 7/13 A kérdező kommentje:
#3 Elte nemzetközi gazdálkodás angol nyelven. De az mondjuk sokat segített, hogy előtte rengeteget készültem írásbelire, így ezerszer könnyebb volt megtanulni, de szerintem ez is hozható:D
jún. 23. 10:04
 8/13 anonim ***** válasza:
Ja akkor nem 0-ról tanultad, át, az ismétlés az más. Hát akkor sok sikert
jún. 23. 10:25
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!!😊
jún. 23. 18:23
 10/13 A kérdező kommentje:
#5 Valakinek ki kellett mondania<3
jún. 25. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!