Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » “130 tétel biológiából- emelt...

“130 tétel biológiából- emelt szint” című könyv elsajátításával el lehet érni jó (5) eredményt a szóbelin?

Figyelt kérdés
Kérem, akinek van tapasztala, írjon 🥹

#130kérdésbiológiából
máj. 18. 14:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne erre a kérdésre a válasz? Kérdező, te azóta leérettségiztél gondolom, neked mi volt a tapasztalatod?
jún. 19. 20:16
 2/4 anonim ***** válasza:
*.
jún. 19. 20:16
 3/4 A kérdező kommentje:
#1 Igen, túl vagyok rajta. Jó könyv, összegzésnek, összefoglalásnak teljesen jó, ha már van alap tudásod. Viszont ahhoz, hogy az összefüggéseket is értsd, a bioszféra szükséges. Én elsősorban a bioszféráról tanultam, ebből a könyvből már csak ilyen “gyorsan, mert nincs időm átnézni mindent” hozzáállással tanultam. Jól össze van benne szedve a lényeg. De önmagában szerintem nem elég.
jún. 20. 08:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Köszönöm!
jún. 20. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!