Lehetséges hogy a tanár 4,38-ra megadja az ötöst, ha ezen múlik a kitűnő? Már próbáltam rajta javítani de nem tudtam eleget.
Figyelt kérdés
jún. 17. 19:06
12/21 A kérdező kommentje:
Miért is ne? :)
jún. 17. 20:04
13/21 anonim válasza:
Tanártól függ, én is adtam 4,5 alatt ötöst, de a legnagyobb marhaság azzal manipulálni, hogy ezen múlik a dícséret.
14/21 anonim válasza:
Szerintem ne izgulj ezen ennyire, ha nem afja meg akkor sincs semmi. A tudás számít. Nem tudom hányadikba jársz, de a tesi végképp sehova nem számít bele.
15/21 A kérdező kommentje:
Azért számít mert tesóm is kitűnő kész, eddig minden évben az voltam és elég kínos lenne ha pont a tesin menne el :\
jún. 17. 20:19
16/21 anonim válasza:
Akkor kínos lesz, de vállalod a felelősséget, nem pedig egy kegyelem ötösért sóvárogsz.
Egyébként is marhaság arra hajazni, hogy az ember mindenben jó legyen. A végén semmiben sem lesz igazán jó.
18/21 anonim válasza:
De amúgy ez tényleg tanárfüggő pl.:az egyik barátomnak valameik tanárja 4.75-re még nem adja meg az ötöst.
19/21 anonim válasza:
Gondolom nem a tesivel szeretnél továbbmenni, innentől kezdve egyáltalán sehol nem nézik a tesi jegyes eredményét. Elhiszem, hogy zavarna a négyes, de tényleg nem számít. Én a gimis évem végén csak bioszból nem kaptam meg az ötöst szintén hasonló átlaggal mint te. Nyilván kicsit csalódott az ember, de nem dőlt össze a világ én sem a biosszal mentem tovább.
20/21 anonim válasza:
Semmi értelme.
Inkább a tudást keresd,ne a jó jegyeket.
Az csak az iskola intézmények manipulációs eszköze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!