Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy a tanár...

Lehetséges hogy a tanár 4,38-ra megadja az ötöst, ha ezen múlik a kitűnő? Már próbáltam rajta javítani de nem tudtam eleget.

Figyelt kérdés

jún. 17. 19:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű, mert az elég messze áll az 5-től, de persze tanárfüggő is.
jún. 17. 19:23
 2/21 A kérdező kommentje:
Tudom, de azért reménykedem, egyik barátom aki jobban ismeri a tanárt mint én azt mondta ha látja hogy próbálkozok akkor megadja, szóval remélem igaza volt.
jún. 17. 19:30
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Volt már rá példa a világtörténelemben, de teljesen a tanáron múlik.
jún. 17. 19:32
 4/21 A kérdező kommentje:
Egyébként a tanár látja a többi tantárgyból az átlagomat vagy nem? Hátha megenyhül a szíve ha meglátja, hogy ez kell a kitűnőhöz, vagy az osztályozón.
jún. 17. 19:39
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Tanárként írok: semmi nem tiltja, de én csak nagyon indokolt esetben adnám meg.

Például, ha első félévben a diák szerzett négy 3-ast és két 5-öst, második félévben pedig hét 5-öst (ezek átlaga 57/13 = 4,38), akkor megadom, mert egyértelműen látszik a javuló tendencia.

jún. 17. 19:40
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak megbántani, de sztem nem fogja megadni.
jún. 17. 19:40
 7/21 A kérdező kommentje:

A tanár számára válasz: javuló félben voltam, csak pont bekaptam egy 3-ast, ezért romlott le ennyire az átlag egyébként olyan 4,45 körül lenne az átlag.

A másik válaszoló számára pedig. Nem bántottál meg, szerintem se fogja de azért hátha :)

jún. 17. 19:46
 8/21 anonim ***** válasza:
57%
Elvileg nem látja a többi jegyet.
jún. 17. 19:53
 9/21 A kérdező kommentje:
Akkor eléggé megszívtam :( Percenként nézem a Krétát beírták e már az év végit🙏
jún. 17. 19:57
 10/21 A kérdező kommentje:
Egyébként a szóban forgó tantárgy a testnevelés🙃
jún. 17. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!