Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Túljelentkezés esetén felveszn...

Túljelentkezés esetén felvesznek (legminimumabb) 350 ponttal egyetemre (Szte) tavaly ponthatár 280?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Holnap lesz a szóbeli, és ahogy számoltam kb 380-400 pontom lesz, de számoljunk a legrosszabbal 350..

Tavaly 280 volt a ponthatár.. azert annyit nem szokott változni az évek alatt. És most ugye rengeteg (itt 2x annyian vagyunk jelentkezők mint a létszám) (tehat pl 150 helyett 300)

A kérdésem az lenne szerintetek kell aggódjak? Mert felvenni ponthatár alapján egyértelműen felvesznek, de a túljelentkezés miatt gondolom azokat fogják felvenni akiknek a legtöbb pontja van sorba. Előre is köszönöm a válaszokat!!

jún. 16. 12:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Rettentően megnyugtató ezeket hallani, végül ma meg is kaptam az érettségimet és kiszámolva 390 körüli a pontom oda, így nem aggódom, köszönöm! És igen én meg teljesen nem vagyok bulizós, tehat kifejezetten introvertált fajta vagyok. És mondhatjuk strébernek is mert imádok elmélyülni a matekban meg az infoban azokbol is érettségiztem, mind a kettőből dicséret, és még az SZTE junior akadémiát is sikeresen elvégeztem emelt felkészítőből.
jún. 19. 04:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha introvertált is vagy, esetleg zavar, ha olyannal raknak egy szobába, aki hajnalban vergődik haza részegen, amíg te széttanultad magad a másnap reggel 8 órás zh-dra, akkor lakásba menj, az nyugodtabb. 3 kolit ismerek, abból az Eötvös és a Móra az, ahol félév végén kitesznek, ha nincs 4,00 fölött az átlagod (teljesen mindegy, hogy bölcsész vagy mérnök szak) meg a Károlyi, ahova mindenkit felvesznek, de az folyamatos buli. Első félévben az aktuális gólyák bulizása/buliztatása felsőévesként különböző programokkal meg éjszakai táncpróbákkal egész félévben, a tavaszi félévekben meg összeszedik magukat az ottani emberek, hogy az első féléves lemaradásukat összeszedjék és ne csússzanak. Infósként nem igazán ajánlanám.
jún. 19. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!