Váltanál iskolát a helyemben? Úgy érzem elrontottam az életem
Úgy érzem elrontottam az egész életem.
Most megyek 12.osztályba. Technikumba járok, turisztikai technikusnak tanulok. Nagyon nem tetszik ez a szakma, most a nyári gyakorlat során pedig rájöttem, hogy gyűlölöm. Még 2 évem van a technikumban. kitűnő vagyok, van c1 angol nyelvvizsgám, angolul infó középszintű érettségim és angol középszintű nyelvvizsgám (októberben emelt)
Mivel a gyakorlat mentálisan és fizikailag is kikészít nagyon gondolkozok iskolaváltáson. Átvennének egy gimnáziumba, de nem tudom menjek e. Ott töri faktra járnék és ugye 1 év lemaradásom lenne, illetve az egyetlen tantárgy amit ők tanulnak de én nem az a biosz. Nagyon félek, nem tudom mit csináljak. Nagyon szeretnék jó érettségit, mert az egyetem a cél. Gimiben lenne ugye 5.tantárgy amiből érettségiznem kellene és a németet választanám, de nem vagyok erős belőle ezért magántanárhoz járnék. Fogalmam sincs mit tegyek. A gimi közelebb lenne hozzám, most napi 2 órát buszozok suliba, viszont tényleg rettegek, hogy le vagyok maradva és nem tudnám ott tartani a kitűnőt.
A mostani osztályközösségem nem jó, 1 barátom sincsen, ki vagyok közösítve:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!