Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy készüljek emelt töri...

Hogy készüljek emelt töri érettségire? Most megyek 12.be és nem jártam eddig faktra

Figyelt kérdés
90% felett szeretnèm írni
2024. jún. 13. 21:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

#10 de az nagyon monoton egyrészt, másrészt sok van belőle, nem olyan könnyű elhelyezkedni vele

Gazdmennel több a lehetőség

2024. jún. 14. 22:38
 12/15 anonim ***** válasza:
11. 🤣🤣🤣🤣🤣 Persze, több a lehetőség, azért mondták tavaly a Corvinus nyári táborban gazdmenes Corvósok, hogy ha újrakezdhetnék, pénzügy számvitelre mennének. Igen, monoton, de a gazdmen sem sokkal érdekesebb, az összes gazdasági szak monoton és nehéz a matek. Gazdmenen nem tanulsz számvitelt, psz-en viszont igen és az elvégzett számviteles tárgyakért lehet kapni mérlegképes könyvelő végzettséget, azután tovább lehet szakosodni például adószakértő, könyvvizsgáló irányba. Gazdmennél meg el kell végezni a mérlegképes kurzust is. De rengeteget mennek át gazdmenről pénzügy számvitelre. Ne nekem akard már bemagyarázni, hogy a gazdmen többet ér baszki, NAV-os körben dolgozom, tisztában vagyok a lehetőségekkel, pénzügy számvitellel több van.
2024. jún. 14. 22:43
 13/15 anonim ***** válasza:
52%
Az legyen ami érdekli. Nem erte a vonatkozott a kérdése, és szerintem nincs is igazad.
2024. jún. 14. 22:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Menjen akkor kommunikáció és médiatudományra, az is nagyon érdekes szak, ugyanannyit tud vele kezdeni, mint egy gazdmennel. A gazdmen egy felesleges sor az önéletrajzban, a pénzügy számvitel viszont nagyon sok jó állás ugródeszkája. Illetve egy pénzügy vagy egy számvitel mesterrel is tud jó helyekre felvételt nyerni. A gazdmen ebből a szempontból egy büfé gazdasági szak, rengetegen ott is hagyják, mert pont a fontos tárgyakat nem tanulják, amiket egy gazdasági képzésen kellene.
2024. jún. 14. 22:54
 15/15 A kérdező kommentje:
A kommunikáció és médiatudomány is tetszik :) a pénzügy sem rossz, nehéz döntés lesz😂
2024. jún. 15. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!