Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy készüljek emelt töri...

Hogy készüljek emelt töri érettségire? Most megyek 12.be és nem jártam eddig faktra

Figyelt kérdés
90% felett szeretnèm írni
2024. jún. 13. 21:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nem lesz könnyű. Tanuld a tankönyvet és kb ennyi. Esetleg csinálj végig néhány feladatsort.

Hova szeretnél bekerülni?

2024. jún. 13. 21:31
 2/15 A kérdező kommentje:
Corvinus gazdálkodás és menedzsment
2024. jún. 14. 10:07
 3/15 A kérdező kommentje:
Van a B.Mátyus emelt töri könyv. Ha azt megtanulom az elég?
2024. jún. 14. 10:08
 4/15 anonim ***** válasza:
#3 én azt nem ajnálom, mert rengeteg a felesleges infó benne. A 4 tankönyvet tanuld meg, másra nincs szükség.
2024. jún. 14. 10:11
 5/15 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzővel, én idén egy év alatt készültem fel emelt törire (írásbeli 87% lett, szóbelig még nem tudom, de jónak érzem). A B. Mátyus könyv megvan, ha rámírsz, tudok küldeni egy pdf-et, de én nem sokat használtam, nagyon sok benne a felesleges információ. A legfontosabb a 4 év tankönyve, abból szépen mindent ki tudsz jegyzetelni + szerezd be a "Gyűjtemény a Történelem emelt szintű oktatásához" c. könyvet, jobb esetben az iskolád könyvtárából ki tudod kölcsönözni, abban gyakorló feladatok is vannak, illetve felsorol minden létező követelményt, ki van gyűjtve minden személy, időpont, helyszín amit elvileg kérdezhetnek. Csinálj sok korábbi feladatlapot, és fókuszálj az esszékre. Sok sikert!
2024. jún. 14. 10:35
 6/15 anonim ***** válasza:
#5 te hova jelentkeztél?
2024. jún. 14. 10:52
 7/15 anonim ***** válasza:
SZTE-GTK kereskedelem és marketing :)
2024. jún. 14. 11:09
 8/15 anonim ***** válasza:
Sok sikert, gratulálok!
2024. jún. 14. 11:10
 9/15 anonim ***** válasza:
Köszönöm!:)
2024. jún. 14. 11:42
 10/15 anonim ***** válasza:
Gazdmen helyett inkább pénzügy számvitelre menj. Jobb állásokat fogsz találni és azzal tudsz jó számviteles képzéseket is végezni pluszban, mert automatikusan a számviteles tárgyak után megkapod a mérlegképes könyvelő végzettséget. Plusz 1-2 képzés és simán keresel havi 7-800at
2024. jún. 14. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!