Hogyan szoktál tanulni?
Figyelt kérdés
Tudom hogy lassan már év vége van, de kíváncsi vagyok hogy kinek milyen tanulási módszerei vannak?
Én pl úgy tudok jól tanulni, ha valami szorgalmi miatt ppt-t kell csinálnom azt utána nagyon jól fogom tudni
Meg ha kapok valamilyen lapot hogy mik lesznek benne és ahhoz gyűjtök ki a könyvből mindenfélét és azt kamerával felvéve előadom mintha tanítanék
Nekem ezek a módszerek szoktak beválni
De sajnos nyilván nem kapunk mindig egy ilyen lapot, és ppt-t sem fogok mindig csinálni mert az rengeteg idő
2024. jún. 12. 14:00
1/3 anonim válasza:
Ez nyilván tantárgyfüggő is, de nekem csak az vált be, hogy egyszerűen leülök, ismételhetem magamban amíg nem jegyzem meg, és a végén hangosan felmondom
2/3 anonim válasza:
Megpróbálok mindent a saját szavaimmal megfogalmazni, nem szöveget magolni, hanem felépíteni egy logikus gondolatmenetet, és csak a főbb dolgokat leírni a füzetbe. Aztán a jegyzet segítségével felmondom az anyagot, majd megpróbálom nélküle. De ahogy előttem is írták, ez nagyon tantárgyfüggő, ami magolós azt sajnos be kell seggelni.
3/3 anonim válasza:
Elmagyarázom saját magamnak, jegyzeteket készítek, gyakorlófeladatokat oldok meg (ha olyan tárgy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!