Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha érdekel a fizika, illetve...

Ha érdekel a fizika, illetve a műszaki dolgok, milyen irányba menjek tanulni?

Figyelt kérdés
Az igazság az, hogy felsőoktatásba nem szívesen mennék, nem vagyok az az egyhelyben ülő, íróasztalnál magoló típus, bár középiskolában jó tanuló voltam, fizikából emelteztem is, igaz nem valami fényes eredménnyel a maga 62 százalékával, de amit hallok egyetemista ismerősöktől, mit szenvednek a BME-n, azt már nem vállalnám. Milyen lehetőségeim vannak?
jún. 9. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor ne egyetemre menj csak technikusira, vannak ilyesmik hogy gépésztechnikus, elektrotechnikus, cnc technikus meg még mittomén, nézz utánuk.
jún. 10. 07:57
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Közmunka program, minek tanulni.
jún. 10. 10:31
 3/5 A kérdező kommentje:
2. A tanulás=egyetem nálad? Vannak bajok akkor.
jún. 10. 14:45
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
Igen, az egyetemen tudsz új dolgot tanulni, a szakképzések minősége a béka se gge alatt van.
jún. 10. 18:31
 5/5 A kérdező kommentje:
4. Tehát, ha az ember nem érzi, hogy képes lenne egy egyetemet elvégezni, akkor csak a közmunka marad? Furcsa.
jún. 10. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!