Mik voltak a legdurvább általános iskolai csínyek az osztályotokban?
Kezdem én. Hangsúlyozom nem kisegítő iskolába jártam. Akik oda járnak azoknak nincs eszük arra hogy rosszalkodjanak.
1. Másodikban az egyik fiú mikor jelentkezett órán nem a kezét használta hanem....ami a gatyájában van azt állította fel a nadrágon keresztül. Nevettem és a tanítónő sarokba küldött. Nem bírta felrúgni milyen rohelyes hogy nem a kezével jelentkezett az a fiú.
2. Az egyik fiú a román zászlót levette a falról és összegyűrte mint a rongyot és a földre dopta. Az egész osztály terdepelt és közbe kacagtam. Féltem hogy látják de nem vették észre. Szeretem a románokat de most is jön hogy nevessek mikor eszembe jut az a szászlo összegyűrve a földön. Színmagyar iskola volt.
3. Csúnya beszéd, padokra felugralas és ott fociztak. Szünetben el kellett tegyünk mindent mert a fiúk mentek fel a padokra. Az vot a legjobb mikor az iskolatáskát dobálták.
4. Vallás órán énekes könyvek padhoz verése. Konfirmáció előkészítőn cigizes, visszabeszeles a pappal. Mindig az én osztályomat predikalta ki az a pap. Én nem velük konfirmáltam hanem egy évvel hamarabb de mikor velük jártam hallottam miket csináltak. A legjobb az volt mikor utánozták a pap áldás osztasat mert nyomorék volt a keze és nem tudta behajlitani. Hát még amikor elmentem a templomba, fel a karzatra és golyóstollal mindenféle karomkodasok voltak a padokra írva. Azt hittem hangosan elnevetem magam. Még most is rám jön a nevetés mikor ezek eszembe jutnak.
Ez hazug trollkodás. Nagyon primitív, ráadásul.
“dopta”
Tanulj meg magyarul!
"A legjobb az volt mikor utánozták a pap áldás osztasat mert nyomorék volt a keze és nem tudta behajlitani."
???!!! Csak képzeld magad a pap helyzetébe...
Amit én a legdurvábbnak vagy a legkevésbé viccesnek tartok, az az volt, amikor 8osztályos gimiben pár tagbaszakadt végzős srác heccből beforgatta az iskolai szekrényeket, amikben a táskájukat, könyveiket stb. kellett őrizniük az ötödikeseknek... pár szegény kölök hazamenni nem tudott, amíg nem találtak pár férfit, aki vissza tudta ezt csinálni, mert a telefonja, lakáskulcsa szerencsétleneknek bent volt a szekrényben.
Amik még hasonlóan veszélyes helyzetek voltak: petárda rádobása vkire, aki örülhetett, hogy csak a kabátja égett meg, ill. amikor a hülyegyerek a svájcibicskáját dobálta, és kicsúszott a kezébel, és kb. 2-3 milliméterrel az osztálytársa keze mellett állt bele a padba.
Ami olyan szempontból durva, hogy sokkoló vagy vicces:
- 1-2 pihent agyú arc beszökött a tanáriba, és hülyeségeket irkált az ellenőrzőkbe ("ebédbefizetés egymillió napra", "Elvis Presley koncertre visszük a gyereket 3456 október 63-án, kéretik befizetni ezer fabatkát" meg hasonló ökörségek)
- 5.-es kiscsajok írtak szerelmes levelet a végzős focista srácoknak, és hát elég pikáns és pajzán dolgok voltak benne... pedig nem az echte k...a csajok voltak, hanem ilyen kis szolid virágosruhás meg farmeres-pólós kis szürkeegerek
- 5.-es kölkök whiskyt meg szivart hoztak a suliba és szünetben fogyasztották őket
- rohadt almával dobálózás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!