Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mik voltak a legdurvább...

Mik voltak a legdurvább általános iskolai csínyek az osztályotokban?

Figyelt kérdés
Mondjatok minél többet mert 35 évesen is még mindig nevetem a régi rosszaságokat.

2024. jún. 6. 23:51
 1/8 A kérdező kommentje:

Kezdem én. Hangsúlyozom nem kisegítő iskolába jártam. Akik oda járnak azoknak nincs eszük arra hogy rosszalkodjanak.

1. Másodikban az egyik fiú mikor jelentkezett órán nem a kezét használta hanem....ami a gatyájában van azt állította fel a nadrágon keresztül. Nevettem és a tanítónő sarokba küldött. Nem bírta felrúgni milyen rohelyes hogy nem a kezével jelentkezett az a fiú.

2. Az egyik fiú a román zászlót levette a falról és összegyűrte mint a rongyot és a földre dopta. Az egész osztály terdepelt és közbe kacagtam. Féltem hogy látják de nem vették észre. Szeretem a románokat de most is jön hogy nevessek mikor eszembe jut az a szászlo összegyűrve a földön. Színmagyar iskola volt.

3. Csúnya beszéd, padokra felugralas és ott fociztak. Szünetben el kellett tegyünk mindent mert a fiúk mentek fel a padokra. Az vot a legjobb mikor az iskolatáskát dobálták.

4. Vallás órán énekes könyvek padhoz verése. Konfirmáció előkészítőn cigizes, visszabeszeles a pappal. Mindig az én osztályomat predikalta ki az a pap. Én nem velük konfirmáltam hanem egy évvel hamarabb de mikor velük jártam hallottam miket csináltak. A legjobb az volt mikor utánozták a pap áldás osztasat mert nyomorék volt a keze és nem tudta behajlitani. Hát még amikor elmentem a templomba, fel a karzatra és golyóstollal mindenféle karomkodasok voltak a padokra írva. Azt hittem hangosan elnevetem magam. Még most is rám jön a nevetés mikor ezek eszembe jutnak.

2024. jún. 7. 00:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy az én humorommal van-e a baj, vagy a 20 éves fejemmel, de nekem ezek közül egyik sem volt vicces. :/
2024. jún. 7. 02:45
 3/8 anonim ***** válasza:
95%

Ez hazug trollkodás. Nagyon primitív, ráadásul.

“dopta”

Tanulj meg magyarul!

2024. jún. 7. 02:55
 4/8 anonim válasza:
100%
Ezen most nevezni kéne?
2024. jún. 7. 06:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha konfirmáltál, akkor nem katolikus vagy, hanem református (vagy evangélikus, metodista, unitárius). Náluk lelkész (vagy lelkipásztor) van. Pap a katolikusoknál van. Továbbá nem rohelyes, hanem röhejes.
2024. jún. 7. 07:24
 6/8 anonim ***** válasza:
24%
Megdugtam az angol tanárnőm. De akkor már középsulis voltam, talán másodikos. Vicces volt, össze spriccelt mindent a p u nája úgy élvezett.
2024. jún. 7. 16:02
 7/8 anonim ***** válasza:

"A legjobb az volt mikor utánozták a pap áldás osztasat mert nyomorék volt a keze és nem tudta behajlitani."

???!!! Csak képzeld magad a pap helyzetébe...

2024. jún. 9. 21:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Amit én a legdurvábbnak vagy a legkevésbé viccesnek tartok, az az volt, amikor 8osztályos gimiben pár tagbaszakadt végzős srác heccből beforgatta az iskolai szekrényeket, amikben a táskájukat, könyveiket stb. kellett őrizniük az ötödikeseknek... pár szegény kölök hazamenni nem tudott, amíg nem találtak pár férfit, aki vissza tudta ezt csinálni, mert a telefonja, lakáskulcsa szerencsétleneknek bent volt a szekrényben.

Amik még hasonlóan veszélyes helyzetek voltak: petárda rádobása vkire, aki örülhetett, hogy csak a kabátja égett meg, ill. amikor a hülyegyerek a svájcibicskáját dobálta, és kicsúszott a kezébel, és kb. 2-3 milliméterrel az osztálytársa keze mellett állt bele a padba.

Ami olyan szempontból durva, hogy sokkoló vagy vicces:

- 1-2 pihent agyú arc beszökött a tanáriba, és hülyeségeket irkált az ellenőrzőkbe ("ebédbefizetés egymillió napra", "Elvis Presley koncertre visszük a gyereket 3456 október 63-án, kéretik befizetni ezer fabatkát" meg hasonló ökörségek)

- 5.-es kiscsajok írtak szerelmes levelet a végzős focista srácoknak, és hát elég pikáns és pajzán dolgok voltak benne... pedig nem az echte k...a csajok voltak, hanem ilyen kis szolid virágosruhás meg farmeres-pólós kis szürkeegerek

- 5.-es kölkök whiskyt meg szivart hoztak a suliba és szünetben fogyasztották őket

- rohadt almával dobálózás

aug. 21. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!