Gondolkodom a mérnök informatikus foszk képzésen, érdekelnének tapasztalatok illetve a véleményetek? Már van egy Bsc mérnöki diplomám, illetve folyamatban van AWS és CCNA cert is.
Biztonságtechnikával foglalkoztam 5 évig (üzemeltetés, nem technikusi munka)viszont szerencsére sikerült váltanom, lassan már 1,5 éve IT biztonsággal foglalkozom (infra security terület). Sokat képzem magam, és gondolkodom, hogy levelezőn jelentkezem mérnök informatikus foszk képzésre. Ezt munka mellett kényelmesen meg tudnám csinálni, de megmondom őszintén egy újabb 7 féléves Bsc-nek nem fognék neki. Msc meg sajnos a mérnöki diploma miatt jelenleg szinte esélytelen, nagyon krediteket sem fogadnának el.
Tudom, hogy a foszk nem egy bsc viszont már a szakterületen gyűjtöm a tapasztalatot és folyamatosan tanulok, pl. jelenleg is tanulok pythont és van egy virtuális linuxom is itthon gyakorlásra. Szerintetek kidobott idő lenne? Én úgy vagyok vele, hogy bármilyen minimális tudást is tudna adni az önálló tanulás mellett, akkor nekem már megérné, de érdekelne a véleményetek és a tapasztalata, ha esetleg van valakinek.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!