B kategóriás jogosítvány esetén az oktatóm szerint heti 2 óra gyakorlással nem lehet levizsgázni. 150 óra felett vagyok. Miért nem lehet heti 2 órával levizsgázni?
Figyelt kérdés
máj. 24. 22:27
2/7 A kérdező kommentje:
Ennyi óra nem kevés. Annak kevés szerintem, akinek még nincs rutinja. Mert semmi változást nem figyelek meg. Annak kell sokat gyakorolni, aki nem ismeri fel pl. a jobbkéz-szabályt! Nem?
máj. 24. 22:59
4/7 A kérdező kommentje:
igen
máj. 24. 23:22
5/7 anonim válasza:
150 levezetett óra a kötelező ötszöröse. Ezen a szinten vagy minősítsenek alkalmatlannak vagy engedjenek vizsgàzni, mert az oktató úgy fest veled akarja kifizettetni az unokàk egyetemi tandíjàt is
6/7 anonim válasza:
Ez tuti egy troll kérdés... 150 levezetett óra és nem voltál még 5-ször vizsgáni? Ennyi idő alatt tuti kihullottál volna a páv vizsgán. Egyszerűen lehetetlen ennyi órával "büszkélkedni".
7/7 anonim válasza:
Pedig sokan vannak 100 órával vag a fölött, és még mindig nincsen B-s jogsijuk. A családban volt olyan, akinek a KRESZ harmadjára, az elsősegély másodjára és a forgalmi vizsga 7-8 alkalomra lett meg. Én sem értem hogy hogy és miért, mert nem hülye emberről beszélünk egyáltalán. Azóta 1 éve vezet, problémamentesen mióta megvan a jogosítványa. Nekem meg van B és C kategóriám, mindenből átmentem elsőre. De tanultam is rá, és nem nagyképűségből, de érdekeltek az autók mindig is, és volt is a vezetéshez érzékem, és akartam a jogosítványomat, mert saját pénzből fizettem. Tettem érte, és megis lett az eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!