Waldorf- iskolákról/gimnáziumokról kérdeznék! (lent? )
Ezekről tudni kell azt, hogy nem álltamilag támogatottak, tehát a diákok szüleinek(anyagi helyzettől függően) "pénzelni" kell a sulit.
És az érdekelne, hogy kb. mennyit kellene befizetni évente? Nem vagyunk gazdagok, átlagos körülmények között élünk.
Emberek.Magyarországon ez az egyetlen tanítási rendszer amit elfogadnak a normális mellett.Ez azért jelent valamit.
Amúgy meg külföldön elfogadják az év végi vizsgaelőadást érettségi helyett, mert tudják, hogy milyen jó a Waldorf!!!
Csak nálunk M.O.-n vannak ilyen ostoba emberek akik azt sem tudják miről beszélnek!Köszönjük előző válaszolók,tökéletesen alátámasztottátok ezt.......
Köszönöm szépen.:))
Én voltam nyílt napon, és nagyon tetszett.
A 11.osztályos törit úgy megértettem mint a fene.. pedig hülye vagyok töriből x"DD
A Nyíregyháziba ne menj!!!
Persze, csak ha elfogadsz egy tanácsot. Barátnőm járt oda, nem mondanám épp a Waldorf szellemében működő intézménynek. Ha minden áron W, akkor Pestre érdemes, Hidegkútra vagy Solymárra. De Nyíregyházára ne, hacsak nem történtek radikális változások az elmúlt két évben.
És nem, a Waldorfot nem figyelemhiányos gyerekeknek találták ki. És igen, tovább lehet menni elit egyetemre is. És nem, a lusta gyerekeknek valóban nem tesz jót.
Emberek!Van osztályzat, csak 9-11.osztályig százalékban fejezik ki, majd 12-13. osztályban már csak jegyeket kapsz!!!Ostobák vagytok!!!!!!pffff
Tanító nő vagyok...és bárcsak lennék olyan képzet, hogy ott taníthassak.Bár eldöntöttem, hogy elvégzem a szakképzést hozzá.
Kijavítom, jó?
"tanítónő" "képzett", és bár nem kell tudni, de pont után szóköz jár. Jobb, ha senkit nem tanítasz semmire!
(35 éves szakmunkás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!