Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha elmegyek iskolapszichológus...

Ha elmegyek iskolapszichológushoz, meg fogja tudni ezt az osztályfőnököm?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Iskolapszichológushoz szeretnék elmenni, de félek hogy az ofő ezt megtudja, nem akarom hogy tudjon róla. Már 18 is elmúltam, ezért azt tudom hogy a szüleimtől erről nem kell beleegyezés.

máj. 7. 16:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen
máj. 7. 16:47
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Nem, titoktartasi kötelezettsége van.
máj. 7. 17:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Az én esetemben azonnal jeleztek az osztályfőnökömnek, volt it rá néhány megjegyzése, de egyébként békén hagyott. Azt, hogy mi a "szabályos", nem tudom megmondani, de semmiképpen nem garantált, hogy nem tudja meg.
máj. 7. 17:55
 4/9 A kérdező kommentje:
#3 Te milyen ügyben mentél a pszichológushoz? Mert én csak sima kilátástalanság, enyhe depresszió miatt mennék... lehet hogy ez függ attól is, hogy mi áll a háttérben a gondoknak.
máj. 7. 18:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem például a pszichológusnál töltött idő mindig óra közben volt.. igaz nálam az ofő be volt avatva, lényegében ő szervezte le. De mindig órán mentem, pl tesi ami kevésbé volt fontos.
máj. 7. 18:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok, két különböző évben is mentem, különböző okok miatt

Igazából mindkét esetben felgyülemlett stressz volt, családi élet, mentális betegségek, tanulás miatt

Nálunk bármiről lehet beszélni, természetesen nem mindenre tudnak válaszolni, de alapjáraton véve ami bánt, amit kiadnál magadból, az mind mehet

Diagnosztizálni/gyógyszer felírni nem fog, ha tudna, nem egy iskolában dolgozna, de komolyabb esetben be tud utalni máshova, illetve én regisztráltam TB által fedezett pszichológushoz is az ő segítségével

5-ös, ugyanez, el voltam kérve töltelék tárgyakról

máj. 7. 18:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálunk mindig szóltak az ofőnek róla, de csak annyit, hogy Xy jár hozzá mostantól.
máj. 7. 19:52
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
máj. 7. 20:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Kiteregetik a szennyest általában.
máj. 8. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!