Elballagtam, és hiányzik a tanárom. Felkeresném, de sosincs ideje?!
"Honnan tudom hogy nem vagyok nski fontos?!"
Onnan hogy ha fontos lennél neki akkor szakítana rád időt. Ha pedig valóban elfoglalt lenne akkor nem csak annyit mondana, hogy 'bocs most nincs időm' hanem adna új időpontot pl: 'bocs ez a hét nem jó de jövő héten kedden van 1 szabad órám akkor találkozhatunk'. Olyan nem létezik hogy valaki állandóan elfoglalt, nyilván tudna időt szakítani rád ha akarna. Megsérteni nem akar de egyébként azt gondolja, hogy kopj már le és hagyj békén a f@szomba. Úgyhogy jobb lenne ha vennéd az adást és békén hagynád.
A tanár-diák viszony az érettségivel véget ér.
Fontos voltál neki mint diák, emberileg is, nyilván figyelt rátok, kedvelt is benneteket. Sok közös élmény. Mivel fontos korszaka volt az életednek a kamaszból félig felnőtté érés, annak ő is részese volt, s a sikeres folytatás reményében indított útnak.
De gondold el, hogy a pályafutása alatt egy tanár hány száz gyereket tanít. Ha kapcsolatot akarna fenntartani, kommunikációs irodát kellene fenntartania. 😁
Fontos voltál neki, fontos is maradsz.
Mindenki a maga helyén. Ez így szép. Majd az 5 éves osztálytalálkozón jól elbeszélgettek a régi dolgokról, s hogy azóta kivel mi történt.
Amit a 4 év alatt tőle kaptál, azzal te több lettél, azt viszed magaddal.
Nem többet.
Ez az élet rendje.
Ne hallgass a durva megjegyzésekre. Fontos voltál és fontos neki, hogy majd sikeresen boldogulj az életben abból is, amit ő nyújtott neked.
Épp a minap beszélte a nővérem, hogy 25 év alatt évente átlag 5 osztályban tanított, az kb. 150 diák. Négyévente elballagtak. Tehát a 25 év alatt a 150-et megszorozhatod 6-tal.
Cca 900 diák. 🙂
"Honnan tudom hogy nem vagyok nski fontos?!"
Onnan, hogy
"sosincs ideje".
Mikor volt a ballagás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!