Ha már elballagtam középsuliból pénzbe kerül az érettségi?
Figyelt kérdés
Májusban fogok érettségizni és akkor is fogok el ballagni, ha az őszi vizsga időszakban szeretnék emelt angolból érettségizni akkor az már pénzbe kerülne? A nyelvvizsgán is gondolkodom, csak nem rudom hogy hogyan érne többet2023. jan. 11. 17:52
3/9 anonim válasza:
Igen újra, és egy emelt érettségi 58.000 Ft-ba kerül.
4/9 anonim válasza:
*ha újra mész, bocsánat kijavította. Én most fogok DExam C1 nyelvvizsgára menni, az 33.000 Ft-ba került.
5/9 anonim válasza:
Kérdezd meg az osztályfőnököt vagy a titkárságot ők tudják a legpontosabb választ mondani
6/9 anonim válasza:
Sok évvel később tettem emelt érettségit ingyen. De azt hiszem, azért mert az iskolával hallgatói jogviszonyom állt fent. Szerintem érdeklődj utána!
7/9 anonim válasza:
igen ! 50 valahány ezer forintba kerül ha jól tudom ( én is középsuli befejezte után csináltam még plusz emelt érettségit és akkor /2018-ban/ 35ezer volt még .)
8/9 anonim válasza:
58 ezer jaja manapság mindenki lehúzza az embert
9/9 anonim válasza:
8
Nem az iskola döntése az ár. A mindenkori minimálbér 25%-a. Sajnos. Tényleg sok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!