Lehet-e 18+ évesen alkoholt fogyasztani írásbeli érettségi alatt?
Ez jogos, hogy bevinni nem lehet, házirend tiltja.
Az érettségi szabályzatában ilyen dolog nem rémlik, hogy tilos lenne. De az intézményi szabályok tiltják. Ha iszol előtte egy felest, hogy kicsit oldottabb legyél az se a legjobb, de ha nem ittasan mész be, nem fog senkinek feltünni.
Mellesleg szerintem nem kell izgulni. Készülj rá, tanulj és ne izgulj. Ahol nincs pontlevonás, ott ha a tanár mást nem mond, ne hagyd üresen. Ha hülyeséget írsz is, próbálkozz. Volt olyan nekem is törin, hogy a kérdésre nem tudtam a válszt, viszont még általános iskolából rémlett valami ami mérsékelten kapcsolódott a kérdéshez. Arra is kaptam pontot, hogy leírtam.
Informatikánál mikor van olyan, hogy hozzon létre ilyen és ilyen állományt, ott meg pl arra is járt részpont, ha azokat megcsináltad. Nem számított, hogy nem tudtad bennük megcsinálni amit kellett, de ha már ott volt az állomány, az pontot ért.
Tényleg nem kell pánikolni semmin. Készülj fel rendesen. Mellesleg ha csak úgy leülsz iszogatni, azzal megy az idő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!