ELTE Savaria Egyetemi Központ?
Sziasztok!
Kíváncsi lennék a véleményetekre a szombathelyi egyetemmel kapcsolatban.
Őszintén szólva, eddig nem sok jót hallottam az intézményről, ezért bizonytalan vagyok, hogy megérné-e ezt az egyetemet tennem az első helyre.
Aki oda jár(t), tudna esetleg nyilatkozni az egyetem színvonaláról, az itt szerzett diploma munkaerőpiaci értékéről, az oktatók hozzáállásáról?
Elsősorban a gazdasági képzések érdekelnének, én gazdálkodási és menedzsment szakra jelentkeztem, de más szakon tanulók is válaszolhatnak.
Meg tudom erősíteni az első válaszolót. Mivel kicsi egyetem, barátságosabb légkör, a tanárok személyesen ismerik a hallgatókat, segítőkészek. Én innen BME-re mentem tovább, ott tipikus tömegoktatás van. Ha vmi problémád van, akkor a tanárnak írsz egy e-mail-t és vagy válaszol pár nap múlva, vagy arra se méltat, illetve több a számonkérés, mint az oktatás... Én nem bántam meg, hogy Szombathelyt választottam.
Munkaerőpiacon nem nézik már, ki hol tanult. Munkaerőhiány van, nem fognak várni addig, míg egy BGE-es diplomás jelentkezik, aki lehet, sokkal alkalmatlanabb a munkakörre, mint egy SEK-es.
Neked is köszönöm, hogy válaszoltál!😊
Jó ilyen véleményeket is olvasni a sok negatív kritika után.😄
Végül ezt az egyetemet választottad? Ha igen, tudom még csak most kezdődött a tanév, de mi a véleményed? Én idén választok majd egyetemet és ez is szóba jön.
Ha esetleg ezeket is megválaszolnád megköszönném:
Mennyire segítőkészek, támogatók ott az emberek a gólyákkal?
A tanárok mit mondanak, mire kell számítani?
A családiasabb légkör miatt könnyebb barátokat találni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!