Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyenek a mai felsőoktatási...

Milyenek a mai felsőoktatási körülmények?

Figyelt kérdés

Évekkel ezelőtt érettségiztem, valamint szereztem OKJ-s tanfolyamot. Gondolkodom rajta továbbzanulok felsőoktatásban, igaz még nem tudok mit.

Annyi biztos, világ életemben közepes tanuló voltam, talán felnőtt fejjel máshogy állnék az egészhez.

Milyenek a mai felsőoktatási körülmények a kb 10-12 évvel ezelőttihez képest?

ápr. 24. 05:59
1 2
 11/11 anonim válasza:

Objektív tények:

-10 évvel ezelőtt több szűrőszint és szűrőtárgy volt pl a Pannonon. Ilyen-olyan kritériumok, hogy ha nincs meg X. félévig, akkor szevasz. Ezt eltörölték.

-Egy halom tárgyból változott a számonkérés menete, sokkal könnyebb lett, vagy konkrétan kivették a tantervből.

-Dunaújvárosba jár ismerősöm, ott pl gépészmérnök alapszakon konkrétan most minden online zh volt, olyan jegyre puskázod ki, amilyenre szeretnéd. Akárhogy is nézem, jóval kevesebb energia befektetés kell már egy diplomához, mint még a régi időkben, amikor rendesen be kellett menni zh-zni és vizsgázni, nem otthon online kipuskázni.

jún. 15. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!