Lejárt a hallgatói jogviszonyom az egyetemen, de ugyanazon az egyetemen később ismét lett, mégis a TB-m lejárt?
Sziasztok! Kicsit lehet zavaros a történet, de januárban megszűnt a hallgatói jogviszonyom az egyetemről, még mielőtt egy másik szakra felvettek volna ugyanazon az egytemen. Nappali tagozatos vagyok, aktív félévvel rendelkezem.
Két napja ügyfélkapun katam az üznetet, hogy a TB-m támogatása 03.31-én megszűnt. Ez miért van?
Holnap szándékozom ezzel járni a köröket amegfelelő szerveknél -bár tanácstalan vagyok hol kezdjem. Külhoni magyar vagyok, évekkel ezelőtt csiáltam a TAJ-t itt, nemis emlékszem mi merre volt.
Iskola tanulmányiosztályán is járjak?
A két szál nem fut együtt. Fiam dolgozott a bsc után, aztán amikor az msc t nappalin elkezdte, neki is jött a levél: tb vége, itt a csekk. Kellett kis levelezés, mire összefésülték, hogy nem tartozik, nem kell fizetnie.
Írj nekik, menni fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!