Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz hogy 25...

Szerintetek gáz hogy 25 évesen nem tudom menniy 5+7? meg ilyeneket?

Figyelt kérdés
5. osztálytól fel voltam mentve matekból... igy sose kellett figyelnem orán.. nem is akartam figyelni... de itt vagyunk 2024-be.. minek kellene ezeket tudni? van AI, van számológép , van technologia ami megmondja mennyi 2 szám összege... már nem a kőkorszakban vagyunk ahol kellett tudni... semmi alap műveleteket nem tudok.. nem zavar mert a boltban is simán előveszem a számológépet oszt kész...ezek mellet egyébként nagyon vicces de a szakmám vegyésztechnikus... kérdezhetnétek hogy igy hogy??? hát a tanárok még az üres lapra is kettest adtak és a vizsgán is simán átmentem a semmire xDDD

ápr. 10. 19:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
alap az irás olvasás...az tényleg.. németországban volt kolegám aki ezt a kettőt nem tudta.. és el is küldték
ápr. 11. 17:28
 12/13 anonim ***** válasza:

11#

Vagy a taigetosz

máj. 3. 12:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Aki azt írja hogy gáz, az sem tud mondani egy indokot se. Az iskola egyre inkább nem ér semmit, egy mesterséges akadály. A tanultak nagyrészét elfelejted, mert nem használod, ami még megragad hosszútávon annak megtanulásához nem kell évtizedekig az iskolapadban ülni. Mert lassan ott tartunk, hogy 20 évig kell tanulnia a betanított irodai munkásnak is, mert elvárás lesz oda is a doktori fokozat.
júl. 2. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!