Hol kéne matektanárt keresnem?
Figyelt kérdés
Szeretnék találni egy matektanárt, aki személyesen tart órákat Budapesten, egészen az alapoktól egyetemi szintig. De nem igazán találok erre senkit vagy nem tudom hol kéne keresnem.2024. márc. 29. 19:00
11/12 anonim 

válasza:

Javaslom, hogy a lakóhelyed környékén keres matektanárt. A helyedben ismerős ajánlására hallgatnék, és csak a legvégső esetben fanyalodnék hírdetés útján szerzett matektanárra.
Elmagyaráznád kérlek, hogy mit jeléent nálad az alapoktól az egyetemi szintig! Mennyi idő alatt, honnan hová akarsz eljutni, milyen eredménnyel?Nyugi én nem akarlak tanítani, csak kíváncsi vagyok.
12/12 A kérdező kommentje:
Szeretnék pénzügy és számvitel szakra jelentkezni egyetemen. Az alapokon azt értem, hogy a gimnázium majdnem 10 éve volt, azóta pedig nem matekoztam. Képzelheted, hol van a tudásom matek terén... Szóval oda akarok eljutni, hogyha elindulok az egyetemen, akkor már legyenek ismereteim azokban a témákban is
2024. ápr. 1. 06:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!