Hol kéne matektanárt keresnem?
Nagyon nem mindegy hogy Budapest melyik kerületében hol keresel matektanárt.
6-9 ezer/60 percre számíts!
Nekem a 4. kerületben 8 ezer/60 perces áron tart órát a tanárok emelt szinten. A haveromnak 10 ezer/60 perc ugyanez a 11. kerületben.
Mert nem látom rendesen mit csinál, ő se látja én mit csinálok, és online nem lehet rendesen tanulni.
Nekem Budapesten mindegy hol van, odautazom.
Közben írtam egynek, bár elég elavultnak tűnik az oldal, szóval ki tudja még aktuális hirdetés e. Meglátjuk.
#4, ha szarul csinálják, akkor valóban alig lehet látni. De meg lehet azt "jól" is oldani.
Ha esetleg mégis kipróbálnád az online-t, akkor írj rám. Egyébként nem kérek horribilis összegeket, ha esetleg ez is szempont neked.
Azt amúgy lehet tudni, hogy mire is kell pontosan neked a matek?
7 köszi. De én nem vagyok híve ennek. A terapeutámmal sem szeretem, hogy online van a beszélgetés, nemhogy valahol ahol még dolgozni is kell...
Te írtál amúgy privátban igaz? Ha igen válaszoltam. Ha nem akkor szólj és leírom.
Nem, én nen írtam neked privátot.
A terapeutával beszélgetés valóban másabb, de ettől még az online tanulás tud hatékony lenni (ha nem hatékonyabb).
De te tudod, hogy inkább elcseszel az életedből egy csomó időt utazgatásra (hacsak nem megy házhoz a tanár, ami tutira feláras), minthogy a saját otthonod kényelméből tanulnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!