Ha 5 percet késtem óráról, a tanár beírta, akkor annak a bizonyítványban lesz nyoma? ha a továbbiakban nem kések?
Elvileg összeadódnak. Benne szokott lenni a szabályzatban, hogy mondjuk 10 késés egy igazolatlan órának számít és akinek van igazolatlan hiányzása, az nem kaphat magatartásból ötöst.
Így lettem én is négyes. ^^
De ez már régen volt.
Nem rúgnak ki senkit emiatt, nem ezért csinálta az ofő.
Hanem azért, mert bizonyos számú igazolatlan felett jelenteniük kell a jegyzőnek, hogy a gyerek lóg a suliból.
A jegyző kimegy a házhoz, a szülő meg közli, hogy reggel leadta a gyereket a suliban, és igazából nem az ő felelőssége, hanem az iskoláé, hogy mégis hol kóricált a gyerek iskolaidőben? Még a sulinak lesz belőle baja. Szóval nem lesz ennek igazán következménye, csak fenyegetőznek.
Igazából elég kevés eszköze van a tanároknak a fegyelmezésre, ezért vetnek be ilyeneket. Inkább ne késs, és akkor nem kell ilyeneken aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!