1/6 anonim válasza:
Attól függ... mit tanulsz, milyen szinten tanulsz.
Egyedül vagy társsal, esetleg magántanárral tanulsz így?
stb.
2/6 anonim válasza:
Állítólag igen,én soha nem szerettem,ill.nem láttam értelmét.
3/6 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint a 2-es válaszoló. Párszor próbáltam, hát a világon semmit nem jegyeztem meg az adott anyagból. Egyeseknek viszont hatásos. Próbáld ki, azzal nem veszíthetsz semmit.
4/6 Szándékos Bendegúz válasza:
Ha könyvből tanulsz, akkor csak akkor van esélyed arra, hogy átvedd, magadévá tedd azt a tudást , ha ismered azoknak a szavaknak a jelentését amiket az író használ.
A probléma az volt nálam például, hogy sok éven át nem voltam hajlandó szembenézni azzal, hogy sok magyar alapszó jelentését sem értettem pontosan.
Az, hogy magadban olvasol, vagy hangosan, az szerintem lényegtelen
5/6 anonim válasza:
Egyénfüggő. Én szerencsére a legtöbb dolgot világéletemben megtanultam órán, de ha valamit nem, és otthon is neki kellett ülnöm, azt mindig csak “hangosan” tudtam megtanulni.
6/6 anonim válasza:
Ha szeretsz sokat beszélni, akkor igen, segíthet, különben nehéz annyit hangosan olvasni, és nem fogod bírni. Használhatod hallás és mozgás alapon is, attól függően, hogy a hangra vagy a beszédképzésre figyelsz-e jobban.
Az írásos módszer párja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!