Aki ma tette a középszintü német érettségit mit gondol rola? Nehéz votl vagy sem? .
Szia!
Szerintem:
- szövegértés: a sorbarendezős kivételével könnyű
- nyelvhelyesség : könnyű
- levél: a köteleő téma könnyű volt, de a választahtók közül mind a kettő hülyeség volt
- hallgatós: a lapon minden kérdést megértettem, de NEM ÉRTETTEM SEMMIT annyira visszhangzott, ez nagyon bosszant.
szerinted ???
Szia
Hát én elég gyenge vagyok németböl ezért is jártam magántanárhoz ahol az elmult évek érettségiit csináltuk nem mondom h nehéz volt de csináltam már könnyebet is.
Am nekem a többiböl már meg van az érettségim csak a német hiányzik mert 12. végén ebböl elhuztak:S
A kevés tudásommal is de azt én is éreztem hogy a magnohallgatás az katasztrofa volt... elsö feladat után le is tettema tollat:S:D A magnonál a második feladatnál ha hiszed ha nem azt ittem beakadt a cd oylan gyorsan ment:O:D ez után már nem is figyeltem rá készültem lelkilega szövegirásra:) Ma megnéztem a megoldokulcsot hááát egy tizen pár pont lehet összejött de 20nál szerintem tuti nicsn több:S Jah és a nagyobb baj az hogy nekem a irásbeli az elönyöm...:S:D szal mi lessz szobelin nah azt nem tom
te hol érettségiztél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!