Lennék tanár, de nincs pénzem tandíjra. iskolával nem lehet tanulmányi szerződést kötni rá?
nagy a tanárhiány.
nekem lenne kedvem tanítani, de nincs pénzem az egyetemi tandíjra.
felvettek magyar szakra, de nem tudtam elkezdeni, diákhitelt nem akarom felvenni, így is van adósságom.
szegény családból származok, nincs ki támogatson, már csak egyik szülőm él.
azt nem értem, ha ekkora tanárhiány van, miért nem ajánlanak fel az iskolák, hogy tanulmányi szerződést kötnek tanárszakos hallgatókkal, vagyis beszállnak a tandíjba, cserébe diploma után az ember ott marad tanítani.
4;6# Nem lehet, hogy ez volt a te esetedben?:
"ha osztatlan képzésben a képzési idő meghaladja a tíz félévet, a támogatási idő legfeljebb tizennégy félév lehet"
forrás: [link]
diákhitelt a megélhetés miatt már felvettem, és még mindig törlesztem.
teát ez nem járható út!
amit a kérdésemben kiírtam, az szerintem mindenki számára win-win helyzetet teremtene.
sokan azért nem tudnak tanulni, mert nincs pénzük tandíjra, de elhivatott tanárok lennének.
a tanárhiány nagy, de egy tanulmányi szerződésben pont az áll, h. a támogtásért cserébe x évig ott kell maradnia az illetőnek tanítani.
a diákok is jól járnának, ha nm a takarítónő vagy a karbantartó tanítaná őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!