Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Meddig tehetem le a nyelvvizsg...

Meddig tehetem le a nyelvvizsgát hogy számítson az érettségi pontjaimba?

Figyelt kérdés
A pontszámok állása alapján beláttam, hogy érdemes lenne biztosabbá tenni a jelenlegi helyzetem, ezért eldöntöttem, hogy a b2-es angol érettségim mellé leteszek egy c1-es nyelvvizsgát. Az ECL vagy a Language Cert lehetne a választásom (az utóbbi állítólag könnyebb is), de még akkor is ha most jelentkeznék, a Language Cert nyelvvizsga bizonyítványát csak 2024.06.07-én kapnám meg. Nem tudom, hogy ez még bele számítana-e az érettségi pontjaimba, vagy már túl késő lenne? Egyetem az BME gépész kar ha számít. (Az "ezt már fix elmondták nektek" kommentekkel nem leszek előrébb). Köszönöm hogy elolvastad.

2024. márc. 6. 14:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Érettségit mikor kapjátok meg?

Nekünk anno bőven fel lehetett tölteni ilyenkor a nyelvvizsgát, hiszem az érettségit is csak júniusban lehet csatolni, szóbeli után.

Csak arra kel figyelni, hogy ki is küldjék addig.

2024. márc. 6. 14:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Akkor simán belefér.
2024. márc. 6. 14:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron (június, július) között lehet csatolni a jelentkezésedhez
2024. márc. 6. 14:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!