Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Így lehetséges a METU-n a...

Így lehetséges a METU-n a kollégiumba kerülés, szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, én voltam nyíltnapon és azt mondták a tanárok, hogy még nincs kollégium a METU-nak de építeni fognak, tervezésben van. Lehet, hogy még szeptemberbe meg lesz vagy sem, de viszont mondták azt is, hogy vannak partnerkapcsolataik többi egyetemmel, szóval lehet, hogy befogok tudni kerülni valamelyik egyetemi kollégiumba. Albérletbe nem akarok menni, mert most, hogy mennyire bírnám egyetem mellett a munkát azt azért elég kételyes. Szüleim támogatnak a továbbtanulásban, de azért tényleg iszonyatosan drága az egyetemi tandíj és még nem tudom azon kívül mit kell még fizetni.

Bejárós nem lehetek mert Szlovákiába élek.

márc. 6. 11:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!