Informatikai szakirányba jelentkeztem egy technikumi képzésbe, már nagyon bánom a döntésemet. 18 vagyok, és bár mentem volna el kereskedőnek, vagy valamilyen másik szakmát tanulni. Gyenge az oktatás minősége a suliban. Miért nem változtatnak rajta?
Aki ért az informatikához az nem megy el aprópénzért tanítani egy technikumba. Valljuk be őszintén, hogy a technikumba járó diákok egy része nem a szorgalmáról és a jó magaviseletéről híres.
Te azon kevesek egyike vagy aki tanulni is szeretne a technikumban és zavar hogy puskáznak a diákok.
Hozzáértő informatikatanárt és tanulni akaró jómagaviseletű diákot találni nehéz.
Az #1-es kiegészítése: ha van érettségid, akkor mehetsz egyetemre is, informatikára akár, de választhatsz más szakra is. Az egyszerűbb megoldás, ha megpróbálsz informatika szakon leérettségizni, akár itt, akár más technikumban (de nem biztos, hogy ott jobb tanáraid lesznek). Ismét nem ajánlom a bűvészkedést előrehozott érettségikkel, gimnáziumba való átmenéssel, satöbbi.
Ha többet akarsz tanulni, akkor egy magántanár segíthet neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!