Milyen mondva csinált indokkal lehet egy töri dogát megúszni? Több lent. Vagy ,hogy puskázzak, hogy ne bukjak le?
Rossz a tanulási módszered.
Vázlat, nevek, dátumok, fogalmak megtanulása.
Ebből így bukás lesz. Ha már most bukásra állsz és nem írod meg a dolgozatot, akkor az átlagod nem fog a semmitől nőni, marad az 1-es.
Vagy a tanulási módszered rossz, vagy nem tanulsz eleget (és több időt fektetsz a megúszásra és csalásra, a kifogások gyártására, mert az az egyszerűbb út).
Tanuld meg az anyagot, semmi másra nincs szükséged. Vagy akkor kezdd el keresni a munkalehetőségeket, mert úgy látszik ebből nem lesz bizonyítvány. Biztos jobb lesz majd a gyártósoron, ott nem kérdezik meg ki volt hatodik Lenin).
Ha magamból indulok ki, akkor nekem is csak a jószerencsén múlt, hogy tudtam tartani egy átlag 2-es szintet (konkrétan töriből is), mert voltak olyan tárgyak, amikből akármennyit tanultam, egyszerűen kilökte az agyam, mert kvára nem érdekelt.
Csak azt tudod csinálni ha ez most nagyon fontos (magamból kiindulva), hogy elolvasod többször az anyagot, majd word-be bepötyögöd, hogy mire emlékszel belőle...akár 1-1 szót. Visszanézed, hogy szerepelt-e benne minden lényeges, amiről olvastál. Ha nem, akkor külön részre felírod, és azokra ráállsz jobban.
Ez rafináltság? Istenem, milyen mélyen a szint?
Mondok egy trükköt, ha már felmondtad hangfájlba, miért nem ezt hallgattad a buszon? Máris meg lenne oldva minden problémád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!