EGYETEMISTÁK, FŐSULISOK! Lehetséges az, hogy nappali oktatás mellett dolgozol? Hol alkalmaznak? Hány órában? Tudsz mellette tanulni? Mennyit keresel?
Persze, hogy lehetséges. :)
ŰHa pesti vagy, simán, lehet hétvégente hosstesskedni, vannak call centerek, mindenképp nézz körül diákszövetkezeti honlapokon, kérj hírlevelet, csak akarni kell.
Én tavaly, másodávesként heti 3 napot 6 órában telefonáltam, rugalmas volt, reggel 8-tól este 8ig lehetett beosztást kérni, megvolt az 50-60 ezer, plusz jutalék, illetve most kaptam idén rendes állást, igaz megbízási szerződéssel a szakmámban. Tanulást meg lehet oldani.
Uhh, 120 ezret?? :O Annyit tényleg nem tudsz összeszedni, amúgy Pesten diákmunka 600 körüli órabérért már van, mondom, kezdj el telefonálgatni, ha ügyes vagy, és igazán szeretnéd, 80-at, 90-et össze tudsz szedni.
Én is azt csináltam, igaz, hogy nem lettem mindenből 5-ös, de nem is az számít, ugye most lehetőséget kaptam a szakmámban, nem a papír számít az életben. pedig ez a politikai-államgazdasági pálya, a csoporttársaim pedig, akik halálra tanulták magukat, semmilyen eredményt nem tudnak most felmutatni. Szóval jó, ha megtanulod már most eladni magad, tapasztalat lehet többet ér, mint egy makró-ötös.
Első voltam.
Én néha 1-1 napot tudok vállalni 8 órás diákmelót...
Így max 12-15.000 Ft összejön egy hónapban..Sajna vannak hetek, mikor több órám van, akkor nem tudok menni dolgozni:P
Órát nem hagyok ki munka miatt.Akkor se ha "csak" előadás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!