Van jelentősége hogy melyik egyetemen végzem a Gazdaság informatikus szakot?
Nem sok. Rengeteg pályakezdő gazdinfóssal dolgoztam már együtt, és háttértudásuk alapján nem láttam lényeges különbséget. A Corvinusról is esett már ki olyan, aki éppen, hogy egy SQL-t össze tudott dobni, BGE-ről volt, aki meg egyáltalán nem tudott, de olyan is, akinek nem volt gond a tudásával.
Egyik sem szuperhős képző, ráadásul ez egy olyan terület, ami már akkor teljesen máshogy fog kinézni, amikor lediplomázol.
Nem tudom, mit értesz “Corvinus szintű” hely alatt, talán a “futottak még” (1201-1500) helyét a világranglistán?
Még az Óbudai Egyetem is jobb nála (1001-1200):
Szerintem nem mindegy, hol végzel. Az óbudain feltehetően jobb az informatika része (mivel ez az egyetem alapprofilja). De mivel a gazdaságinformatikus leginkább projekt menedzser, scrum master pozikban landolnak, így sok jelentősége nincs.
" a gazdaságinformatikus leginkább projekt menedzser, scrum master pozikban landolnak"
. Ezt ne vedd készpénznek, Kérdező.
Illetve sok múlik azon, Te milyen területen képzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!