Tenyleg nincs ertelme elvegezni a programtervezo informatikus mester kepzest?
Es te hogyan kerultel be ha megkerdezhetem?
Azert is lennek kivancsi mert en is csak ezt a ket alternativat latom a munkaero piacon torteno elhelyezkedesben. Tehat hogy vagy van tapasztalatod es felvesznek vagy egyetem ideje alatt mar ott voltal gyakornokkent es megtartanak. Viszont adott sajnos a kerdes hogy aki elvegzett egy mestert es nincs tapasztalata az hogyan tud elhelyezkedni egy ilyen cegnel :/
Tobbek kozott gondolom sokan ezert is mondjak hogy a munkatapasztalat “tobbet er”
Én spéci eset vagyok (40+ karrierváltó), de én úgy kerültem ide, hogy beiratkoztam egy data science mesterszakra, közben elmentem gyakornoknak 6 hónapra (ugyanennek a cégnek egy másik adatanalitika osztályára), és közben a HR köröztette a CV-met házon belül. Ők is megkapták, megnézték, felhívtak. Adtak egy házi feladatot, megcsináltam, felvettek.
A tanulság: gyakornoknak kell menni, és ha közben konkrétan jársz egy egyetemre, az majdnem olyan, mintha már végeztél volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!