Kémiából létezik olyan emelt érettségit összefoglaló könyv, mint biológiából a Nagy Etele könyv?
Figyelt kérdés
Tanult valaki a Varga Szabolcs, Dr. Tóth Zoltán vagy esetleg valamelyik Villányis könyvből?
Vagy tökéletes erre a célra a mozaik 11-12, érettségi felkészítő könyv is? Úgy olvastam, hogy lefedi a 2024-es emelt érettségit is, nem változtattak rajta.
2024. jan. 16. 21:21
1/5 anonim válasza:
A '24-es kémia érettségi tartalma csak annyit változik kémiából, hogy az emelt és középszint kötött pakolgattak tananyagokat. De mivel neked úgy is mindent tudnod kell, ezért ugyanúgy tudsz készülni.
Én jelenleg a mozaikos 11.-12.-ből és a maximos kémiából készülök (érettségi témakörök vazlata kémiából a címe). Általában úgy szoktam, hogy a mozaikosat atolvasom, ha valami nem tiszta, akkor megnézem a másik könyvben ugyanott.
2/5 anonim válasza:
Van a villànyinak is könyve, az a kitöltögetős, az is nagyon jó összefoglaló sztem...
3/5 anonim válasza:
A neve: kémia a kétszintű érettségire, nekem ebből max pontos lett majdnem a szobelim
4/5 anonim válasza:
Ezt meg a mozaikosat néztem össze.
5/5 anonim válasza:
Én a mozaikosból tanulok, viszont villányinak van egy kémia összefoglaló könyve, amiben táblázatokban foglalja össze az anyagot. Néhol több információt tartalmaz a kelleténél, viszont ha már van egy alap tudásod, akkor az a könyv nagy segítség lehet ismételni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!