Összefoglaló feladatgyűjtemény matematikából Megoldások I., II. kötetét honnan lehetne megszerezni?
A zöld könyv megoldásaira gondolok, amiből anno az érettségi feladatokat is adták.
Gimes Györgyné és Füleki Lászlóné voltak a szerzők. Sajnos nekem már elveszett.
Szerintem az egy nagyon jó könyv volt! A legjobb amit középiskolás szinten láttam eddig. Barátságos, vicces feladatok voltak benne és még a nehéz feladatok sem voltak igazából nehezek ha az előtte lévőkből párat megoldottál.
Nektem mi a véleményetek erről?
Legjobb középiskolás matematika feladatgyűjtemény.
@Tom Benko tudsz jobbat nála?
Én úgy emlékszem, hogy csak 3-4 feladat volt, ahol hibás volt a végeredmény. Lehet már valami javított kiadás volt?
Hogy a megoldások levezetése hibás volt-e nem tudom mert vagy a végeredményt néztük csak meg ellenőrzésnek. Vagy ha nem ment a feladat megoldása akkor megoldási ötletet kerestünk benne. Erre szerintem jó volt.
De igen sok feladatnál nem volt türelmem elolvasni a megoldást mert általában egyszerűbben oldottam meg a feladatot vagy más gondolatmenettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!