Tanítóból tanár, hogyan?
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy 4 éves tanító képzés után, hogyan lehetnék angol tanár?
Ez esetben is 5 éves képzést kellene elvégeznem vagy valamilyen mesterképzést 2-3 év alatt?
Ha lehetséges lehetnék simán angol tanár vagy ugyanúgy 2 szakot kellene választanom, mintha egyből osztatlan tanárnak jelentkeznék?
Felvi.hu
Vannak ráépülő rövidciklusú képzések. Én angol művteres tanítóként két év alatt végeztem el az angol szakos tanárit. Ezzel nyolcadikig taníthatok, a művterrel csak hatodikig. Elvileg!
Azonban nézz utána az új rendeleteknek, elvileg január 1 óta a tanítók bármilyen tantárgyat taníthatnak nyolcadikig.
Köszönöm kettes a választ
Lehet rosszul fogalmaztam meg a kérdést, arra lennék kíváncsi, hogy egy tanító végezhet e olyan képzést, amitől középiskolában is taníthat vagy az teljesen más szak és +5 év?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!