Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan működik a félévi...

Hogyan működik a félévi osztályozó vizsga?

Figyelt kérdés

A következő hetekben lesz a félévi vizsgám. (9.-es vagyok)

És mivel én még nem tudom milyen ez, így lenne pár kérdésem. Elsősorban, hogy mennyi időnk lesz rá? Ha jól tudom 400%-os jegynek számít.

El fognak ültetni? Vagy csak a saját helyemen kiosztják? A,B csoport?

jan. 7. 20:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem is volt osztályozóm 9.-ben, de már az időre nem emlékszem pontosan. Szerintem 45 vagy 60 perc volt az írásbelijeimre, a szóbelikre 20-30 perc lehetett.

Én mindegyiket külön teremben írtam, nem órán. Ami olyan tárgy volt, hogy többen írtuk, ott külön kellett ülnünk, minél távolabb egymástól

jan. 7. 21:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Teljesen tanárfüggő, illetve iskolafüggő, hogy mennyire bízzák egy-egy tanárra, vagy inkább munkaközösségre.

A 400% viszont egyértelműen nem igaz: azért az a neve, hogy osztályozóvizsga, mert konkrétan ezzel szerzed meg az osztályzatot (a félévit vagy az év végit), úgyhogy semmilyen más jegy nem számít ezen kívül!

jan. 8. 05:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!