Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyi ideig szoktatok tanulni...

Mennyi ideig szoktatok tanulni es altalaban hany orakor?

Figyelt kérdés
Meg mindig nem tudom hogy egybol suli utan vagy este tanuljak! Kivancsi vagyok,hogy ti hany orat szoktatok tanulni es mikor

2024. jan. 3. 23:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én este szoktam neki állni, de nem jó szokás. :/ Le kéne szoknom, hiába érzem, hogy jobban fog az agyam (hisz amikor hazaérek suliból általában teljesen le vagyok szedálva, nekem kell az a pár óra feltöltődés), de szerintem túl későn állok neki: 9-10-kor, és ilyenkor már átesek a ló túloldalára, és közben hamar bealszom. :( Általában 2-4 órát szoktam tanulni, de ez nyilván egyénfüggő.

Véleményem szerint Kérdező, nem kell egyből neki állni, de ne rontsd el úgy, mint én, hogy későn kezdesz neki, inkább amolyan emberibb időben. (18:00 körül vagy ilyesmi) :D Hazaérsz, kicsit pihensz, eszel, kikapcsolódsz stb. Aztán tanulsz annyi ideig, amíg szükségesnek érzed, ez meg ugye sok mindentől függ. Az anyag mennyiségétől, a dolgozatok számától és stb.

Remélem majd rájössz neked hogyan jó tanulni! ;)

2024. jan. 4. 00:30
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Jöhetnek még!:D

2024. jan. 4. 10:58
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
Általában 3 órára érek haza,és olyan 5 óra körül ülök neki a dolgoknak:) Először az írásbeliket készítem el,majd jöhet az elméleti rész. Sajnos rossz tanulási módszereim vannak, plusz még lassan is tanulok,így van,hogy olyan fél 10ig tanulok,bár ebből lejön 1 óra ( fürdés,vacsi,kis pihenés). Szóval olyan 3,3-5 órát tanulok itthon:)
2024. jan. 4. 11:25
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Wow,én akkor fura esetnek számítok,mert igaz általánosba járok de 1 max.2 órát tanulok és 4.50 vagyok kb

2024. jan. 4. 11:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért számítasz fura esetnek? Ha 16 év feletti vagy általános iskolában az mondjuk tényleg az.

Ne próbáld már összehasonlítani az általános iskolai teljesítményedet egy középiskolással 😭

2024. jan. 4. 12:30
 6/11 A kérdező kommentje:
De nem akartam összehasonlítani biztos valamit félreértettünk szerintem
2024. jan. 4. 12:33
 7/11 anonim ***** válasza:

#4: de ez egy 16 éven FELÜLIEKNEK szóló oldal.

Miért kell napi szinten magyarázni gyerekeknek, hogy ne itt lógjanak?

2024. jan. 4. 12:46
 8/11 A kérdező kommentje:
Csak egy 12 karikás filmet is megnéz egy 6 éves
2024. jan. 4. 12:53
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

#4 ez lehet hogy azért van,mert nagyon okos vagy:), vagy pedig azért, mert úgymond ,,gyenge" az iskola. Általános iskolában kevesebb erőfeszítéssel sokkal jobb jegyeket hoztam. Aztán bekerültem gimibe, és rá kellett jönnöm,hogy itt nem elég az ötösért az,amit általánosban ,,tanulás címszó alatt műveltem:), hanem itt tényleg többet kell beleadnom. :): xd

( Plusz egy tipp: ha maradni akarsz az oldalon,ne írd ki a korod,amíg nem vagy 16, és azt se,hogy általánosba jársz:)

2024. jan. 4. 14:10
 10/11 anonim válasza:
100%

szia:)

én általában suli után szoktam. hazaérek nagyjából 3-ra,vagy fél 4-re, bekapok valami harapnivalót, és utána elkezdem:).

általában két részletben csinálom, és sajnos van, hogy késő este jön a "második felvonás".

2024. jan. 5. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!