Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem sikerült egy tárgyam, s...

Nem sikerült egy tárgyam, s most magam alatt vagyok, lehet, nem is nekem való az egyetem?

Figyelt kérdés
2. évemet taposom, most lényegtelen, hogy hol, egy tárgy bukó, ráadásul olyan tárgy, ami a többségnek meglett. Gyakorlati, abból javítani se lehet már. Lehet, hogy hagynom kellene a fenébe, nem tudom.
2023. dec. 25. 20:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Felesleges ennyire magadra venni, a hallgatók többségének van egy ilyen tárgya. Majd felveszed újra.
2023. dec. 25. 20:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj már. Elő szokott fordulni, hogy az embernek 1-1 tárgy nem sikerül. Ettől még nem vagy alkalmatlan :) Szedd össze magad, a többit csináld meg ebben a vizsgaidőszakban jól, ezt meg felveszed legközelebb.
2023. dec. 25. 20:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ettől még nem dől össze a világ. Nekem az előttem vizsgázó a padban hagyta a puskáját és én szívtam meg. Kivágtak. Pipa voltam, de nem omlottam össze. Újra felvettem és simán átmentem.

Ilyen bárkivel előfordul, hogy valamiért nem sikerül egy-egy vizsga.

Ne add fel.

2023. dec. 25. 21:37
 4/11 anonim ***** válasza:
63%
Szóval 2 év után buktál 1x és fel akarod adni az egészet? Ha ennyire alacsony a stressztürő képességed akkor neked főleg javaslott az egyetem elvégzése mert úgysem bírnád "aluliskolázott" munkakörben elviselni a kollégákat, főnököt, "ügyfeleket" stb...
2023. dec. 25. 21:46
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
4# Összefoglalta a lényeget, max. egyetértek.
2023. dec. 25. 21:58
 6/11 A kérdező kommentje:
4. Ez már a harmadik. Első, második, s most harmadik félévben is buktam 1-1 tárgyat. De tényleg baromság lenne feladni.
2023. dec. 25. 22:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz vele, felveszed a következő alkalommal. Amíg van lehetőség újra felvenni, menj tovább.

Ha végzel, a kutya nem kérdezi meg, hogy hányszor buktál, csak a diploma számít.

2023. dec. 25. 22:35
 8/11 anonim válasza:
100%
Ne add fel emiatt.
2023. dec. 25. 22:57
 9/11 anonim ***** válasza:
80%

Haverom valami 3 tárgyból bukott annó(nem egyszerre). 5-6 év volt neki, de elvégezte, most megbecsült, diplomás ember. Ki emlékszik már a bukásokra, amikor interjúkon tarol a képességeivel, és a szakmai tapasztalatával.

De arra emlékeznének, ha abbahagyta volna...

2023. dec. 25. 23:17
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Első éves vagyok mesteren és nekem se sikerült egy tárgy.

Elején rosszul esett de aztán végig gondoltam.. mivel jobb ha idegeskedek? :)

Majd sikerül jövőre..

Emiatt te se add fel. Mindenkivel előfordul ilyen :)

2023. dec. 26. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!