Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Most ennyire gáz, ha naponta...

Most ennyire gáz, ha naponta csak 2-3 órát tanulok?

Figyelt kérdés
Általában 4-5 vizsgám van 1 félévben, inkább szétosztom őket a 1.5 hónapra, míg a vizsgaidőszak tart. 3 óra tanulással elvagyok, nem tartom magam egy éles késnek sem. Egyes családtag szerint ez baromi gáz, 7-8 órát kellene egy nap tanulni. Közepes nehézségű szakra járok, nem egy mérnöki, orvosi szint tény, tanári szak. Tényleg gáz, a napi 3 óra tanulás?
2023. dec. 18. 01:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan. Nem a tanulás mennyiségétől függ, hogy eleget tanulsz-e, hanem az eredménytől.
2023. dec. 18. 01:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem mondom, van, amikor kell tényleg a 8 óra egy nehezebb vizsgára.
2023. dec. 18. 02:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Harmadéves egyetemista vagyok, elég nehéz szakra járok (mentőtiszti) de sose tanultam ennél többet és most sem tanulok ennél többet de még ennyit sem.

Átlagom stabil 4,5 így is szóval nem ettől függ.

Sokkal inkább attól, hogy milyen agyad meg érzéked van hozzá. Nálunk tavaly a szigorlaton volt aki éjjel nappal tanult és negyedjére sem tudott átmenni, én napi 0,5-1 órát vagy még ennyit se tanultam és átmentem elsőre 4 essel.

Ezt neked kell érezned, hogy mennyi energiát kell belefektetned. Szükségesnél többet felesleges csak azért, hogy meg akarj felelni bárkinek is. Csakis magadnak akarj megfelelni.

2023. dec. 18. 02:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Én tanultam 8+ órákat, de azért, mert én a 4-5 vizsgát 2, de max 3 hét alatt akartam letudni. 2 hét alatt is ment néha, 3 hét alatt mindig. (Matek szak)
2023. dec. 18. 09:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kedves családtag állt egyáltalán jogviszonyban egyetemmel, vagy csak elhaladt előtte villamossal?

Dehogy gáz. Annyit kell tanulni, amivel vannak eredményeid, és amennyivel hatásosan tudsz működni.

Most őszintén, ha nekiállnál heti 7-8 órákat tanulni jobb lenne a teljesítményed? Mert nem hiszem.

2023. dec. 18. 09:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha te annyi tanulással eléred azt az eredményt, amit te szeretnél, akkor miért lenne gáz?
2023. dec. 18. 11:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Dehogy gáz, teljesen egyéni dolog, hogy kinek, melyik tárgyból mennyit kell tanulnia. Nekem is volt olyan tárgyam, ahol a 3-asért sokkal, de sokkal többet kellett dolgoznom, mert egyszerűen nem fogott az agyam. Máshol meg lazán megvolt az 5-ös.
2023. dec. 19. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!