Most ennyire gáz, ha naponta csak 2-3 órát tanulok?
Harmadéves egyetemista vagyok, elég nehéz szakra járok (mentőtiszti) de sose tanultam ennél többet és most sem tanulok ennél többet de még ennyit sem.
Átlagom stabil 4,5 így is szóval nem ettől függ.
Sokkal inkább attól, hogy milyen agyad meg érzéked van hozzá. Nálunk tavaly a szigorlaton volt aki éjjel nappal tanult és negyedjére sem tudott átmenni, én napi 0,5-1 órát vagy még ennyit se tanultam és átmentem elsőre 4 essel.
Ezt neked kell érezned, hogy mennyi energiát kell belefektetned. Szükségesnél többet felesleges csak azért, hogy meg akarj felelni bárkinek is. Csakis magadnak akarj megfelelni.
Ez a kedves családtag állt egyáltalán jogviszonyban egyetemmel, vagy csak elhaladt előtte villamossal?
Dehogy gáz. Annyit kell tanulni, amivel vannak eredményeid, és amennyivel hatásosan tudsz működni.
Most őszintén, ha nekiállnál heti 7-8 órákat tanulni jobb lenne a teljesítményed? Mert nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!