Idén kezdtem az egyetemet és Gépészmérnöknek tanulok és sokat gondolkodok naponta, hogy menni fog-e ?
Abszolút ne görcsölj rá, mert nem érdemes.
Teljesen természetes, hogy az első ZH-hetétől vagy vizsgaidőszakától fél valaki. Így voltam én is vele, a barátaim és a csoporttársaim közül is mindenki.
Csak az elsőn kell túlesni, és rá fogsz jönni, hogy nem fognak olyat kérdezni, amit ne vettetek volna előadáson vagy gyakorlaton, és ne lenne a szint elvárható tőletek.
Én az első előtt nagyon ideges voltam, ha hétfőn volt a vizsga, akkor szombaton és vasárnap is egész nap tanultam. A második időszakomra már nem csináltam ezt minden tantárgyamból, volt amire úgy mentem be, hogy a vizsga előtt 1 órával átolvastam a füzetemet, volt amelyikre egy héten keresztül napi 2 órát tanultam, és sikerült mindegyik.
Szorgalmi időszakban járj be órákra, ha valami nem világos kérdezz, gyakorolj mindegyik tárgyból heti 1-2 órát, hogy ne maradj le az anyaggal. Házi sok tárgyból nem kötelező jellegű, de mindenképpen foglalkozz vele.
Pacsi!
Ezen én is minden nap elgondolkodok 😂
Én az anyagtantól félek a legjobban 😰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!