Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Naponta 1 órát ingázok és mp3...

Naponta 1 órát ingázok és mp3 hanganyagokat keresek tanuláshoz. Ismertek jókat?

Figyelt kérdés

Szeretnék hallgatni valamit, ami hasznos, hiszen rengeteg idő ez, heti 7-8 óra összesen, de olvasni nem tudok, kell a látásom, ugye (gyalogolok). Olyan anyagokat keresek, amik nem szórakoztató céllal készültek (nem könyvek, regények), hanem oktató anyagok. Érdekelnek a gazdasági dolgok, informatika (Python, adatelemzés), pénzügy, menedzsmenttel kapcsolatos témák, és a német nyelv is aktuális most nekem, de németül nem tudnék így tanulni, még csak A2-es szinten vagyok, kb. semmit se értenék belőle, és hamar rá is unok (ezt az egyet próbáltam már).

Nincs valami jó ötletetek, mit lehetne hallgatni közben?

Köszi a tippeket előre is!

2020. aug. 23. 14:16
 1/1 anonim ***** válasza:

Ashlee Vance - Elon Musk: Tesla, SpaceX, and the Quest for a Fantastic Future

# gazdaság, pénzügy, menedzsment téma

Stephen Hawking - A Brief History of Time

# tudom, hogy nem írtad, hogy ez a téma is érdekel, de hihetetlenül érdekes ez a könyv, mindenképp adj neki egy esélyt

2020. aug. 27. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!