Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyi idő letenni így a jogsit?

Mennyi idő letenni így a jogsit?

Figyelt kérdés
Tavaly októberben sikeres kresz vizsgát tettem és előtte meg lett az elsősegélyem is. Tehát ez a 2 megvan és már csak vezetnem kellene. Februárban úgy volt hogy tudok menni és befizetni az első 10 órát, mert ítt úgy lehet elkezdeni ha 10 óra ki van fizetve, lebeszéltük az oktatómmal is stb. Sajnos meghalt édesapukám és minden forintra szükség volt, temetés stb. Ezután komoly betegséggel küszködtem amire szintén rengeteg pénzem elment illetve egy időre táppénzen is voltam. Úgy néz ki most már rendben vagyok és meg van az összeg is. Beszéltem az oktatóval 2 hét mulva tud vinni leghamarabb vezetni. Nos, szerintetek hogy ne fussak ki az időből sikerülhet a vizsgám még jövő októberig? A kresz ugyebár 2 évig érvényes amiből már több mint 1 év eltelt. Ugye itt vannak az ünnepek az megint kiesik leginkább január környékén fog tudni többször vinni. Félek hogy kifutok az időből. Ha gyakrabban visz ügyes lennék és buknék is talán akkor is elég lehet az időm vagy elsőre jó lenne átmennem?
2023. nov. 24. 15:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy beleférsz az időbe, a lányom a covid miatti kihagyásokkal is végzett a kezdsétől hónap alatt.
2023. nov. 24. 18:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon jó lenne
2023. nov. 25. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!