Mi történik a diákigazolványommal, ha nappaliról levelezőre mentem át szeptemberben?
Úgy értem kapok-e matricát a régi nappalis diákomra, vagy azonnal észreveszik és csináltatnak velem új diákit? Úgy hallottam hónapokba is telhet, mire az megjön. Ki volt már hasonló helyzetben?
Plusz, ha e közben diákmunkát végeztem, meddig számítok diáknak a szövetkezeteknél, míg le nem jár a tagságim? Iskolalátogatásit kértem még nappaliról, azt meddig fogadják el, vagy a dátum nem számít? Ha beadom azt az iskolalátogatásit, meg szerzek matricát a régi diákomra, dolgozhatok még ebben a félévben diákként? Valaki járt már hasonló cipőben, mi történt vele, észrevették-e esetleg?
Köszönöm!
Szia! Huh hát...
1. Szerintem nem kell új diákot igényelned, ha maradt az intézmény meg a szak is.
2. A régi iskolalátogatásid nem jó sztem, mert az az előző szemeszterre szól gondolom, azt nem tudod már használni. A diákszövetkezetek, meg nem foglalkoztatnak levelezős hallgatókat. Legalábbis a legtöbb nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!